Uncategorized

Nezávislým testováním ověřeno: Naše produkty plní přísná kritéria EU týkající se těžkých kovů

Praha 24. července 2023 – Význam Asociace za bezpečné prodejní automaty v oblasti bezpečného prodeje kanabinoidů a souvisejících produktů je podtržen důležitým krokem, který jsme učinili. Nezávislými laboratořemi jsme nechali otestovat své produkty na přítomnost těžkých kovů. Výsledky testování jasně ukázaly, že hodnota těchto kovů je mnohonásobně nižší než například stanovená maximální hodnota dle nařízení EU pro potraviny.

Téma týkající se bezpečnosti a kvality produktů nabízených v prodejních automatech se stává stále naléhavější. ABPA, která si zakládá na transparentnosti a odpovědném přístupu k zákazníkům, se rozhodla podstoupit nezávislé testování, aby zajistila, že její produkty plní nejpřísnější evropské standardy.

V rámci testovacího procesu byla sledována hodnota těžkých kovů v nabízených produktech, a to v souladu s limity stanovenými nařízeními EU. Výsledky ukázaly, že hodnota těchto kovů v produktech ABPA je mnohonásobně nižší než povolená maximální hodnota.

Předseda Vojtěch Ulman se vyjádřil k výsledkům testování: “Jsem z výsledků nezávislého testování příjemně potěšen. Věřím že kvalita našich produktů je a vždy bude vysoká.”

Otestování našich produktů na těžké kovy bylo dalším důležitým krokem v rámci našeho závazku k neustálému zdokonalování a zajišťování kvality. ABPA si zakládá na vysokých etických standardech a závazku vůči svým zákazníkům, a výsledky testování nás motivují pokračovat v našem úsilí.

Oskenovaná verze protokolu o provedené zkoušce na výskyt těžkých kovů.

Oskenovaná verze protokolu o provedené zkoušce na výskyt těžkých kovů.

ABPA zůstává pevně zavázána nejvyšším standardům bezpečnosti a kvality a děkuje svým spotřebitelům za jejich důvěru.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *